Jugadors i representants del Nàstic amb el personal de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Els infants ingressats a Joan XXIII reben joguines de La Pobla, Dow i el Nàstic

Els Reis s'han avançat a les unitats de Pediatria, UCI Pediàtrica, UCI Neonatal i Maternitat del centre sanitari de Tarragona

Visita dels Reis d'Orient avançada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona aquest dimarts al matí. Representants de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet i de l'empresa Dow han portat diversos regals als infants que estan ingressats a les unitats de Pediatria, UCI Pediàtrica, UCI Neonatal i Maternitat del centre hospitalari de la capital tarragonina.

D’aquesta manera es manté viva la tradició instaurada anys enrere, a través de la qual l’Ajuntament de la Pobla i Dow lliuren a l’Hospital Joan XXIII les joguines recollides en el marc de la campanya solidària 'La teva joguina els farà somriure', associada al tradicional Torneig de Nadal Dow de futbol base, celebrat els darrers dies del 2022 després de dos anys de parèntesi pandèmic.

Els jugadors del Nàstic fan la seva tradicional visita

D'altra banda, jugadors i representants de Club Gimnàstic de Tarragona també han visitat als infants ingressats a l'Hospital Joan XXIII i els han portat regals, uns equipatges de l'equip complets i 'El petit conte del Nàstic', escrit pel periodista Enric Pujol i per Marta Contreras. Els nens i nenes ingressats al Servei de Pediatria han rebut els regals i han pogut parlar amb diversos jugadors del primer equip grana.

En aquest sentit, els jugadors que han format part de la delegació del Nàstic han estat Pablo Fernández, Nil Jiménez, Aarón Rey i Andy Escudero, que han visitat l'hospital acompanyats pels consellers de la SAE, Jesús Albiol i Antoni Vallverdú.