Imatge del conseller de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, en roda de premsa

Obertes les inscripcions per la 'Tardor Jove' de Tarragona

El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha presentat un programa amb més de 60 activitats

Aquest dimarts, 15 de setembre, el conseller de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, ha presentat el programa de l'edició d'enguany de la  'Tardor Jove', el cicle d'activitats culturals i educatives dirigit al jovent de la ciutat. L'oferta inclou més de 60 activitats que es durant a terme tant en línia com presencial, complint, segons ha informat el consistori tarragoní, amb les mesures de seguretat establertes. 

Les activitats començaran el 29 de setembre i duraran fins al 30 de desembre. S'hi podran inscriure tots els joves tarragonins d'entre 12 i 35 anys. La  inscripció està  oberta a partir d'aquest mateix dimarts a través del web de Tarragona Jove.

Aules de teatre, cinema i japonès. 

Cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20 hores, hi haurà propostes de tots tipus com les aules de teatre, cinema i fotografia, japonès, coach i cuina. Les novetats d'aquest any són l'aula de dansa contemporània i experimental i la de pintura creativa.  A més d'aquest bloc essencial d'aules temàtiques, la temporada de tardor aposta també per sessions o activitats puntuals i exclusives com la 'masterclass' de màgia 'online' a càrrec del Mag Gerard, el taller de teatre de la humanitat a càrrec de Didier Ruiz (director artístic de la companyia des Hommes) o el taller de lletra i música amb la Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades en l'actualitat. 

En el camp de l'esport i aventura tornen els Enigmes, els jocs de rol a càrrec del Club Diògenes Tarragona i com novetat l'activitat Apoder'art, un espai on a través de les diferents disciplines artístiques s'utilitzaran com a eina d'alliberament, acceptació i apoderament. En l'àmbit de treball, des de l'Oficina Jove del Tarragonès, es proposen tres sessions centrades en la recerca de treball: Com preparar una entrevista de feina; Com fer un videocurrículum; Recerca de feina per internet. El programa de tardor proposa també cursos d'aprenentatge formatiu per a la millora de les competències transversals, com a novetat i en format 'online' dirigit a professionals que treballen amb joves. 

En aquest àmbit també, l'espai Jove Kesse oferirà el nou servei «Kesse t'escolta» espai adreçat a persones joves on s'ofereix un  espai d'atenció individual i confidencial on qualsevol dubte, preocupació que puguin tenir ho podran compartir per tal de cercar possibles solucions o aconseguir augmentar el seu benestar personal. Aquest espai estarà acompanyat per Jordi Rodríguez, psicòleg especialitzat amb persones joves des de fa més de 25 anys.