El Camp de Mart durant el concert del Minipop 2020

S'obre la venda d'entrades per al Festival d'Estiu de Tarragona

Una quinzena de propostes culturals ompliran el Teatre Auditori Camp de Mart aquest estiu

El Festival d'Estiu de Tarragona arriba a la ciutat amb grans novetats. Durant la presentació de l''Estiu Tarragona Cultura', la consellera Inés Solé, explicava que «enguany volem visualitzar creadores femenines del territori català que es troben al capdavant de les seves formacions artístiques».

D'aquesta manera, cada cap de setmana, formacions musicals i artístiques passaran per diferents punts de la ciutat durant els mesos de juliol i agost. L’escenari per excel·lència de la ciutat, el Teatre Auditori Camp de Mart, acollirà fins a 16 actuacions musicals.

Després d'anunciar-se les actuacions, a partir d'aquest 19 de maig, a les 11 hores, es podran adquirir les entrades anticipades per als espectacles programats al Teatre Auditori Camp de mart en el marc del Festival d'Estiu de Tarragona.

Per poder assistir-hi, es poden comprar les entrades en línia i també presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d'atenció al públic. Excepcionalment, les entrades per al concert de Blaumut i Albert Jordà (25 de juny) es vendran a la web de la Sala Zero, col·laboradora d'aquesta primera jornada del festival.

El programa del Festival d'Estiu

El Festival d’Estiu també portarà al Teatre Auditori del Camp de Mart diferents propostes durant cada cap de setmana d'aquest estiu.

El primer cap de setmana de juliol s'estrenarà amb Rafael Amargo i la Joven Compañía Nacional de Flamenco (1 de juliol). El mes també comptarà amb les actuacions de l’orquestra Franz Schubert Filharmonia, el pianista Albert Guinovart i el mestre Tomàs Grau (2 de juliol), La Circoteca (7 i 8 de juliol), la Sra. Tomasa i Tribade (9 i 10 de juliol), The Black Heritage Choir (15 de juliol), Las Karamba i Las Migas (16 de juliol), Maña (20 de juliol), la BUMT i la Cobla Reus Jove (22 de juliol), Mishima i Islandia Nunca Quema (23 de juliol), Meritxell Neddermann i SUU (29 de juliol) i Maria Arnal i Marcel Bagès (30 de juliol).

Durant l'agost es comptarà amb l'actuació de Mayumaná (6 d’agost). 

Pel que fa a la venda d'entrades, per a diversos espectacles s’ofereixen descomptes i packs, especialment adreçats al públic jove, aturats, gent gran i famílies nombroses i monoparentals. Tota la informació es pot consultar al web