Imatge del camp de futbol municipal del barri tarragoní de La Granja

La iniciativa per anomenar Leo López el camp municipal de La Granja, aturada

López, exjugador del Nàstic, va morir a inicis d'any | El futbolista, que va traspassar amb 48 anys, es va criar a La Granja i la seva família viu a aquest barri tarragoní

A finals del passat mes de febrer trobaven mort, a casa seva, al municipi de Llorca, a Múrcia, a l'exjugador de futbol, i entrenador, tarragoní Leo López. López, de 48 anys, format al Nàstic, es va iniciar al món del futbol al camp de La Granja, va passar per la pedrera del FC Barcelona, el Sant Gabriel i el CE Sabadell. Pels seus estrets vincles amb el barri, un grup de veïns de la zona van iniciar, a començaments d'un any, el camí per poder posar el nom del seu veí a l'estadi municipal de La Granja.

Javi Arnillas, antic president de l'associació de veïns de La Granja, ha explicat a TarragonaDigital que «vam presentar la iniciativa a l'antiga regidora d'Esports, la consellera Elisa Vedrina. El camí a seguir havia de ser el mateix que amb el nom de la piscina o de l'estadi de l'Anella Mediterrània, és a dir, el Patronat Municipal d'Esports ho presenta al govern i el govern municipal ho porta al ple per a la seva aprovació».

Arnillas ha detallat que «la idea va sorgir d'un grup d'amics del barri que ens vam criar amb en Leo. La família d'ell encara viu a La Granja i entenem que era una bonica manera d'homenatjar-lo posar-li el seu nom a l'estadi. Si hi ha voluntat per part de l'Ajuntament de Tarragona, és una iniciativa que pot tirar endavant». Pel que fa als següents passos, Javi Arnillas ha comentat que «entenem que les eleccions han deixat el projecte aturat. Ara ens reunirem amb la nova regidora».

Gran record al Nàstic de Tarragona

López és molt recordat pel Nàstic de Tarragona per haver sigut un dels principals protagonistes de l'ascens dels granes a Segona Divisió durant la temporada 2000-2001. En el dia del seu traspàs, el club va piular el següent: «Tota la família del Nàstic estem consternats per la pèrdua de Leo López, jugador grana durant 3 temporades i heroi en l'ascens a 2a A el 2001».

També et pot interessar: