Imatge de la prestatgeria amb llibres i roses de la iniciativa «La rosa ets tu», a la Part Alta de Tarragona

Un veí de la Part Alta engega una bonica iniciativa per Sant Jordi: «La rosa ets tu»

Ha col·locat una prestatgeria amb llibres i roses perquè, si algú no en rep cap, en un pugui agafar

«La rosa ets tu». Aquesta és la iniciativa d’un veí de la Part Alta de Tarragona per a la Diada de Sant Jordi d’enguany, amb l’objectiu de donar amor, llibres i roses a la gent que avui potser no en rebrà. «Aquest és l’amor preciós i immens que tinc a dins per donar-te», escriu l’Ignasi Arévalo al seu perfil de Twitter, acompanyat d’una imatge on es pot veure una estanteria plena de llibres i roses. Amb aquesta idea, l'Ignasi pretén «fer feliç algú que es pugui sentir poc estimat» i explica que aquest any «no sabia on posar» el seu amor, així que ha decidit emprendre aquesta iniciativa per a la gent que avui potser no rebrà cap llibre ni cap rosa, ha explicat a TarragonaDigital.

A primera hora del matí l’Ignasi ha col·locat una estanteria de fusta en un racó de la Part Alta, concretament a la plaça del Pallol a la cantonada amb el carrer de Cavallers, amb diversos llibres i algunes roses perquè, qui vulgui, se senti lliure d’agafar-ne per celebrar el dia. «He pensat en tu», hi diu amb lletres majúscules en una cartolina vermella i, just a sota, convida a «agafar una rosa o un llibre si avui ningú te’n regala cap».

A més, també hi ha deixat un bloc de fulls de paper amb un bolígraf per iniciar un conte col·laboratiu. Així, aquelles persones que vulguin, poden afegir alguna frase per acabar creant un relat conjunt entre tots els que passin per allà.

Diverses persones ja han vist la prestatgeria a la  Part Alta  i l'han compartit a les xarxes socials, assegurant que es tracta d'una idea «preciosa» i desitjant «que duri» i que no s'acabi aquest 23 d'abril. Els veïns i usuaris de les xarxes han agraït la iniciativa, que diuen que dona «un toc de llum» i que reflecteix «l'orgull i essència de la ciutat». L'Ignasi, però, apunta que encara no sap si la prestatgeria continuarà al lloc la iniciativa finalitzarà aquesta Diada i haurem d'esperar fins l'any que ve.