Imatge d'una persona nedant en una piscina

Les inscripcions a les activitats aquàtiques de Tarragona, a partir del 30 d'agost

El Patronat Municipal d'Esports ha ampliat diversos cursos a causa de l'alta demanda

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) ha anunciat que el pròxim 30 d'agost obrirà les inscripcions per a les activitats aquàtiques a les piscines municipals. Els primers que podren inscriure's són els abonats al PMET, mentre que els empadronat a la ciutat podran optar-hi entre el 6 i el 12 de setembre. Finalment, a partir del 22 de setembre qualsevol persona podrà optar a les places vacants.

Com a grans novetats d'enguany, s'han ampliat els grups d'aquagym al Serrallo i a Campclar, així com d'aquaspining a Sant Pere i Sant Pau. Així mateix, s'ha creat un grup d'aquatono a Bonavista i s’ha augmentat l’oferta natació per a joves i de tecnificació per a adults a la piscina de Campclar per l'alta demanda entre els usuaris.

Els cursos per infants s'han reestructurat enguany, implementant un nou sistema de nivells. Aquests estaran representants per un element del seguici de la ciutat: Víbria, Àliga, Lleó, Mulassa, Cucafera, Bou, Drac i Diable.

El Patronat d'Esports garanteix la realització de les activitats en un entorn segur i còmode

Pel que fa a la resta d'activitats aquàtiques i cursets de natació, el PMET ha treballat per confeccionar una graella de programació que «garanteixi tots els requisits de seguretat per poder dur a terme les activitats en un entorn segur i còmode per a tothom».

En aquest sentit, el PMET recorda que els cursos de natació que ofereix es dirigeixen als majors de 12 mesos i que les activitats dirigides inclouen, entre altres, aquagym, aquaspinning o aquàtic-hit.

Tots aquells interessats poden consultar més informació al web del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.