Les invitacions per a la Festa dels Súpers de Tarragona, disponibles a partir de dilluns

La Festa dels Súpers On Tour, que enguany gira per Catalunya, desembarcarà a la TAP el 17 de novembre

Lluny d’un punt estàtic, l’edició 2018 de la Festa dels Súpers tomba, camina i passeja per diversos indrets de la geografia catalana. La festa oficial de canal Super3 arribarà a Tarragona amb un gran espectacle i tots els seus personatges, que ompliran la Tarraco Arena Plaça (TAP) d’alegria i somriures.

La Festa dels Súpers On Tour desembarca a Tarragona

El 17 de novembre la capital del Tarragonès serà la segona parada de l’anomenada Festa dels Súpers On Tour, un esdeveniment que ja va començar el 27 d’octubre amb l’inici de gira al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Amb el nou format, els súpers tarragonins estan d’enhorabona i podran gaudir de ben a prop del Supercreuer del Karaoke, que atracarà a la TAP d’aquí a dues setmanes. En Fluski, l’Àlex, la Nenúfar o la Matoll baixaran del vaixell per fer les delícies de nens i nenes, pares i mares, en un espectacle que comptarà amb dues sessions, de matí i tarda.

Les invitacions a la festa, disponibles a partir del 5 d'octubre

Precisament, el pròxim dilluns 5 de novembre ja es podran reservar les invitacions per assistir a la segona parada de la Festa On Tour, a la ciutat de Tarragona. A partir de les deu del matí, la web del Super3 estarà a punt per rebre les sol·licituds d’aquells súpers que no vulguin perdre's aquesta gran festa.

No cal ser súper per gaudir de la Festa On Tour

Des del Club, recorden que per assistir i reservar invitacions per a la Festa dels Súpers no cal ser súper i, per fer la reserva, serà necessari el DNI d’una persona adulta. Les localitats seran numerades i limitades, i el mateix 17 de novembre no hi haurà activitats complementàries a l’exterior de la TAP.