John McAfee, durant un acte de la premsa

John McAfee, «l'home-antivirus» més famós del món, atrapat a Tarragona per la Covid-19

Estava de visita al territori «en el moment equivocat»

L'estat d'alarma decretat arreu de l'Estat espanyol està deixant imatges bastant surrealistes. Entre totes, hi ha un personatge reconegut per les seves creacions de software, especialitzades en seguretat informàtica. Ell és John McAfee, creador de l'antivirus 'McAfee'. Però, què fa John McAfee, creador de l'antivirus 'McAfee', a Tarragona  durant la crisi del coronavirus? Ell, ho té clar, «visitar els amics equivocats, en el moment equivocat». 

«Estic atrapat»

John McAfee no ha escollit bon moment per visitar terres tarragonines. Tot el territori sota el confinament  i sense poder sortir al carrer, ha quedat «atrapat» a Tarragona per la llei. En la seva visita a «uns amics», una d'elles, segons explica McAfee, estava passejant per la platja, sola, durant el matí «va ser arrestada  i multada  amb 2.000 euros». El propietari de l'empresa de l'antivirus més famós del món, ho té clar. «Aquí és una bogeria».

Un 'tour' per Tarragona

Donada aquesta situació, McAfee va decidir fer un diari a les xarxes socials explicant tot allò que anava trobant per tot el territori explicant la seva «aventura» particular. Durant la seva ruta, va fer una aturada al Parc Central, on les botigues estan tancades, però hi ha el supermercat de la planta baixa obert. En aquest indret va presenciar la falta d'aliments i elements de primera necessitat per als ciutadans — com el paper de vàter. A més, destacava el fet que no hi havia ningú a l'aparcament.

McAfee, en el seu diari de piulades, fa especial èmfasi en el fet que no hi ha ningú  als carrers i els parcs infantils, sense nens, estan precintats amb la cinta policial perquè ningú hi entri. «És una apocalipsi».

La recerca d'un bany

L'aventura de John McAfee no acabava en els supermercats tarragonins. Ha fet una petita ruta pels carrers que envolten les rambles de Tarragona en recerca d'un bany. Sense ningú pel carrer i els establiments tancats, McAfee no trobava on poder fer les seves necessitats.

Després d'estona buscant, ha tingut una «mala idea» d'on acabar orinant. I, com es pot veure en les imatges, ho ha acabat fent a l'aparcament de l'establiment de McDonald's  situat a l'entrada del Polígon Francolí de Tarragona o de l'Avinguda Roma de Tarragona, a l'N-340.