L'exterior del Sociosanitari Francolí

Un grup de joves confinats provoquen sorolls i molèsties durant la matinada al Sociosanitari Francolí

Els treballadors i pacients s'han queixat

L'Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona s'ha vist immers en una espiral negativa amb sorolls i molèsties. Això ha succeït des de l'arribada d'un grup de joves de Navarra, tots ells en quarantena per contagiar-se de Covid-19 a Salou, segons informa el Diari de Tarragona. 

Un malestar que ha anat en augment i ha arribat al seu pic aquest cap de setmana. La resta de pacients que hi ha al sociosanitari i els treballadors s'han queixat de les actituds dels joves, que no prenen cap mesura de prevenció de la Covid-19 i ho posen a les seves xarxes socials, com Tik Tok.

Un viatge de final de curs confinat

L'Hospital Sociosanitari Francolí està fent la mateixa funció que feia l'Hotel Salut, ubicat a l'Hotel SB Express. En una de les zones del centre de salut s'ha adequat perquè facin quarantena els turistes que estan obligats a confinar-se.

Un dels casos són els adolescents  de Navarra que estaven de viatge de final de curs a Salou. Segons el citat mitjà, van tenir símptomes de la Covid-19 durant la seva estada i van donar positiu.

En la quarantena  al sociosanitari tarragoní, els sorolls i les molèsties van arribar al límit aquest cap de setmana, quan els pacients i treballadors s'han queixat. A més, destaquen que hi ha hagut festa fins a la matinada.

En aquests casos, la quarantena duren deu dies i estan a punt de finalitzar-la. Aquí serà quan tornin cap a Navarra.