Bitllets damunt la taula

L'administració amb més sort de Tarragona: reparteix 1,5 milions d'euros en una setmana

L'administració número 17, ubicada al barri de Sant Pere i Sant Pau, ha repartit la sort amb dos premis d'Euromillones i La Quiniela

L'administració de loteria número 17 de Tarragona, ubicada al Bloc Sant Francesc del barri de Sant Pere i Sant Pau, va obrir portes el 17 d'abril de l'any 2000 i des de llavors —i fins els passat dimarts— el premi més gran que havien repartit havien estat 138.000 euros. Això ha canviat en la darrera setmana, durant la qual han repartit dos premis —Euromillones i La Quiniela— que sumen gairebé 1,5 milions d'euros.

Els responsables de repartir la sort al barri cooperativista són el Sergi i la Blanca Barril, germans i responsables de l'administració de loteria número 17 de Tarragona. El primer premi que van repartir aquesta setmana va ser dimarts, quan l'Euromillones, a través del joc complementari El Milió, va deixar un milió d'euros a Sant Pere i Sant Pau.

Els propietaris de l'administració no saben qui és l'afortunat o afortunada del premi, només saben que la butlleta es va segellar a través de la pàgina web de Loterías del Estado, que permet triar a través de quina administració de loteria jugar. 

Imatge d'arxiu d'una administració de loteries
La Quiniela guanyadora es va segellar en aquesta administració de loteria de Sant Pere i Sant Pau. | TarragonaDigital

La Quiniela deixa prop de mig milió d'euros a una penya d'amics

La setmana feliç a l'administració de loteria del barri cooperativista es va completar aquest passat diumenge, quan una butlleta amb 14 encerts de La Quiniela va deixar 472.238 euros. Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', el premi ha anat a parar a una penya d'amics, que han estat els únics encertants de primera categoria.

Barril, molt content per aquest doble cop de sort que han tingut en els darrers dies, ha explicat al citat mitjà que no saben quantes persones formen part d'aquesta penya, que juga a La Quiniela cada setmana.

Efecte crida a la recerca d'un tercer gran premi

Els dos premis en només sis dies han fet que molta gent s'hagi acostat a l'administració de loteria del Bloc Sant Francesc buscant un tercer gran premi. En aquest sentit, Sergi Barril ha assenyalat que «ha vingut molta gent a felicitar-nos i a jugar a la Primitiva, fins i tot persones que no ho fan habitualment».

El gerent de l'administració ha fet broma sobre un possible tercer premi, assegurant que «diuen que no hi ha dos sense tres, pot ser que la sort sigui a prop i torni a caure un altre premi aviat».