Concert 'El Pot Petit' Teatre Auditori del Morell

El Mag Maiky aterra dissabte al teatre del Morell amb l'obra El Pis

L'espectacle, que combinarà màgia i teatre durant 90 minuts, arriba en el marc del festival «Deprop», el cicle de teatre en petit format del municipi

La companyia Mag Maiky arriba aquest dissabte, 6 d'octubre, al Morell. El Teatre Auditori del municipi acollirà l'espectacle a partir de les sis de la tarda, en el marc del cicle de teatre en petit format «Deprop». L'obra, anomenada "El Pis", oferirà 90 minuts de màgia i teatre.

"El pis". Aquest és el nom de l'obra que la companyia Mag Maiky mostrarà al Morell aquest dissabte. Els joves creadors de l'espectacle són força coneguts a la població, fet que preveu que el Teatre Auditori estigui ple. 

Durant el transcurs de l'actuació, els artistes explicaran les coses tenebroses i paranormals que succeeixen en aquest màgic pis. La màgia, el teatre i l'humor seran els protagonistes en una  tarda pensada per a tots els públics

El cicle «Deprop», tot un èxit

El cicle de teatre de petit format del municipi, que ofereix el seu segon espectacle aquest dissabte, va començar la setmana passada amb xifres de rècord. Un centenar de persones es van acostar al Teatre Auditori per gaudir d'"Ales d'Ivori". 

Es tracta d'un espectacle dramàtic amb dosis de música en directe, realitzada per una formació de cinc músics. La trama se situa a Arnes, a la Terra Alta i durant la Guerra Civil, i se centra amb el drama entre la Marta i la Rosa, dues veïnes de la població. 

La Marta és una jove burgesa que es caracteritza per la seva intel·ligència i que descobreix aspectes sobre la seva sexualitat que la societat tendeix a amagar. La Rosa, en canvi, és una noia molt lligada a la seva mare. A poc a poc, va descobrint el món deixant-se endur pels seus sentiments i passions. 

"La mà invisible" de Tornavís Teatre, el dia 20

La propera obra que tindrà lloc al Teatre Auditori serà "La mà invisible", realitzada pel grup Tornavís Teatre de Tarragona i que arribarà al morell el 20 d'octubre. Es tracta d'un espectacle que, a través de la crítica, fa reflexionar els espectadors sobre el sistema capitalista i el treball. 

Totes les obres que es poden veure durant el cicle de teatre de petit format «Deprop» tenen un cost anticipat de tres euros i de cinc euros a taquilla