Uns manifestants tallen la circulació a l'autovia A-7 a les Gavarres

Una cinquantena de persones han participat en la concentració amb estelades i una gran pancarta amb el lema «Enfonsem la constitució»

Als voltants de tres quarts de dotze del matí, un grup de manifestants en contra de la constitució i demanant la llibertat dels presos polítics,  han tallat un dels accessos a la rotonda de les Gavarres, a Tarragona. En aquest sentit, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, aquests estan creant col·lapse a la carretera T-11 i la sortida a l'A-7.   En un primer moment, s'han realitzat  desviaments per l'autovia A-7 a causa d'aquesta manifestació enmig de la rotonda.  A hores d'ara, els manifestants s'han traslladat fins a l'A-7, on estan causant retencions en aquest tram de l'autovia tarragonina.

Els CDR tallen la rotonda de les Gavarres

La manifestació, composta per  membres dels CDR de Reus i Tarragona,han realitzat aquesta convocatòria el dia que se celebren 40 anys de la Constitució. Els participants en la concentració independentista porten pancartes on es pot veure escrit «Enfonsem la Constitució», «Catalunya no té Rei» o «Llibertat presos polítics», a més de portar estelades.

Els manifestants porten pancartes en contra la constitució
Els manifestants porten pancartes en contra la constitució | Cedida

 

Tallen la circulació a l'A-7 a Tarragona

Des d'aquest punt de les Gavarres, s'han desplaçat fins a l'autovia A-7, a l'alçada de la zona comercial tarragonina,  tallant la circulació de la carretera en tots dos sentits de la marxa.  A causa d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra han hagut d'intervenir per evitar enfrontaments entre els manifestants i els conductors que intentaven circular per l'autovia.

Després d'una hora i mitja d'incidents, els manifestants s'han retirat de les carreteres tarragonines. Així doncs, des de passats dos quarts de dotze del migdia fins a la una, han estat realitzant talls, primer a la rotonda de les Gavarres, on han tallat la T-11 i les entrades de l'A-7 i, posteriorment, han tallat la circulació a l'autovia A-7.

Els Mossos han realitzat desviaments per alleugerar la circulació

Els Mossos han realitzat desviaments per alleugerar la circulació | Àngel Ullate
Els manifestants han tallat els accessos a la rotonda de les Gavarres i a l'autovia A-7
Els manifestants han tallat els accessos a la rotonda de les Gavarres i a l'autovia A-7 | Àngel Ullate