Marina Ruiz.

La jove Marina Ruiz, nascuda a Tarragona, al nou 'reality' de Telecinco

La noia ja va passar pel conegut programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i ara afronta el seu primer 'reality'

Telecinco ja ho té tot a punt per estrenar aquest dijous el seu nou 'reality', el concurs 'Pesadilla en el paraíso' que reunirà 16 participants que «competiran en condicions extremes». Tots ells hauran de deixar de banda la seva vida i traslladar-se en una granja on hauran d'afrontar diversos reptes.

Entre els participants hi ha Marina Ruiz, una noia de 28 anys nascuda a Tarragona, tot i que de petita la seva família es va traslladar a Jaén. Tanmateix, la jove es considera «catalana», i ja ha estat partícip en programes de l'estil, com 'Mujeres y hombres y viceversa' l'any 2015.

«Estic super il·lusionada amb aquesta nova aventura, així que 'Pesadilla en el paraíso', ara vinc. Gràcies per aquesta oportunitat» assegurava en un post a les xarxes socials la jove nascuda a Tarragona. 

Marina Ruiz, amb experiència 'tronista'

I és que Marina Ruiz, després del seu pas pel conegut programa MyHyV fins i tot com a tronista, es va fer un nom que li ha valgut la 'vocació' d''influencer' a les xarxes socials. Des d'Instagram, amb més de 431.000 seguidors, i a TikTok —més de 104.000 seguidors—, va narrant el seu dia a dia i les seves experiències. També té un canal a Mtmad amb el nom 'Sabor a mar', el qual ara mateix està molt actiu narrant les sensacions que està tenint en els dies previs a la seva participació en el seu primer 'reality'.

De moment la jove ja ha assegurat que el seu cor està «disponible» després de finalitzar fa uns mesos una relació amb Hugo Paz, i es mostra amb moltes ganes de poder ensenyar què sap fer i fins a on pot aguantar.

L'estrena del nou programa de Telecinco, 'Pesadilla en el paraíso' es podrà veure aquest dijous a partir de les 21.55 hores. A les seves xarxes asseguren que «ho està donant tot» i ja són molts els seguidors que li estan enviant missatges d'ànim i els seus desitjos perquè pugui guanyar el concurs.