Imatge d'arxiu d'unes parades a la plaça dels Carros de Tarragona

La plaça dels Carros de Tarragona, més a prop de poder tenir mercadet propi

Es podrien instal·lar més d'una trentena de parades

El president d'Espimsa, i portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona a l'Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal, ha avançat que, durant el primer trimestre de l'any vinent, 2021, la  plaça dels Carros  podria tenir un  nou mercadet amb més d'una trentena de parades de fruita, verdura, flors, dolços i pastissos. La notícia l'ha avançat Nadal aquest dimarts, 17 de novembre, a la tarda, en una trobada a les xarxes socials amb el col·lectiu 'Tuitaires Tarragonins'. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Sembla, doncs, que després de les enquestes realitzades per conèixer la predisposició a formar part, ja hi ha suficients paradistes entre els habituals de la ciutat i Unió de Pagesos per tirar-lo endavant i que també es parla amb el Gremi de Floristes i el de Pastissers per poder incorporar a les parades de fruita i verdura algunes de venda de flors i de dolços, assenyalant que no es podrà comptar únicament amb productes locals. Així ho ha recollit el blog de 'TGN Barri del Port'.

Polèmica sobre les mocions

Així mateix, el grup municipal de Junts per Tarragona ha anunciat que demanarà explicacions a l’alcalde  de la ciutat, durant el pròxim ple municipal, sobre les seves afirmacions durant el darrer ple ordinari quan va posar en dubte el valor de les  mocions debatudes i aprovades en Consell Plenari, quan va dir de forma textual que «són declaracions d’intencions. L’oposició en pot presentar 15, 20 o 25 ,però, no ens enganyem, la part resolutiva és la part anterior».

El portaveu Didac Nadal ha lamentat la intervenció de l’alcalde i ha recordat que «les mocions recullen, en la major part dels casos, iniciatives, necessitats i preocupacions d’associacions, entitats i col·lectius de la ciutat». Per aquest motiu, Junts per Tarragona, que  no presentarà cap moció al ple del pròxim divendres en senyal de protesta, preguntarà a l’alcalde «si les seves declaracions van ser un lapsus o si, per al contrari, es ratifica en la seva afirmació al respecte».