Presentació de l'exposició 'Tarragona sota el mar'

El Mercat Central acull un recull visual i subaquàtic de la costa tarragonina

L'exposició estarà al vestíbul principal del mercat tarragoní fins al pròxim 21 d'agost

El Mercat Central de Tarragona acull una exposició organitzada per la Societat d'Exploracions Submarines de Tarragona. La mostra titulada 'Tarragona sota el mar' és un recull visual i subaquàtic de la costa tarragonina. 

L'exposició estarà al vestíbul principal del mercat tarragoní fins al pròxim 21 d'agost. Entre totes aquestes imatges s'hi poden trobar un gran nombre d'espècies marines com peixos, crustacis o nudibranquis.

També hi ha part de la flora subaquàtica de la costa de Tarragona —amb més de 200 espècies catalogades— que es genera gràcies a les estructures col·locades per actuar com a biòtops. A més, hi ha una bona quantitat de derelictes  —restes de vaixells—, entre els quals destaca l'anomenat Dragonera. 

L'exposició està formada per una maqueta  del parc subaquàtic, un audiovisual amb imatges d'immersions a la costa tarragonina i un recull de fotografies. Es pot visitar al Mercat Central, de dilluns a dissabte, de 8.30 a 21.00 hores.

Dídac Nadal, president de l'empresa pública de Mercats, ha agraït a l'entitat haver triat el Mercat Central com a escenari de l'exposició fotogràfica. També ha recordat que «des de fa temps, és habitual veure exposicions als mercats públics de Tarragona, ja que volem que, més enllà de les necessitats dels nostres usuaris, venir a comprar als mercats i mercadets esdevingui una experiència».

En aquest sentit, ha insistit en el fet que «sempre hem tingut clar que els Mercats i mercadets municipals han d’esdevenir eixos dinamitzadors des d’un punt de vista social i cultural».