Pla obert de la plaça dels Carros, a la Part Baixa de Tarragona

La Part Baixa de Tarragona estrenarà un mercat setmanal de productes locals a la primavera

Tindrà 15 parades i seran d'alimentació | Se situarà cada dissabte a la plaça dels Carros

Tarragona tindrà un nou  mercat setmanal a partir de la pròxima primavera a la Part Baixa de la ciutat. Cada dissabte al matí, la plaça dels Carros acollirà una quinzena de parades  relacionades amb l'alimentació a partir del segon trimestre de 2021, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona' aquest dilluns. D'aquesta manera, el nou mercat  coincidirà amb els ja consolidats del Fòrum i de Torreforta.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Una trentena de paradistes  ja s'han ofert a formar part de la selecció final, si bé la distribució de l'espai no permetrà superar els quinze punts de venda simultanis. La proposta, tot un clàssic que no havia acabat de tirar endavant en els darrers anys, aspira a donar un impuls i dinamitzar  la Part Baixa de la ciutat i apostarà pels productes locals i de proximitat  com a gran atractiu. S'espera que segueixi una fórmula molt similar a la de l'actual Mercat del Fòrum.