L'actuació de la Franz Schubert Filharmonia de les millors BSO de John Williams

Les BSO de Harry Potter, Star Wars, Indiana Jones i molt més amb la FSF a Tarragona

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà l'actuació el pròxim diumenge 5 de juny, a les 19 hores

La Franz Schubert Filharmonia (FSF) portarà a Tarragona un autèntic espectacle musical amb les millors bandes sonores originals (BSO) de John Williams. Un esdeveniment que es farà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el pròxim diumenge 5 de juny, a les 19 hores. 

Entre les BSO més destacades que es tocaran a l'escenari tarragoní està la de Harry Potter. Una pel·lícula que celebra el 20è aniversari, després que arribés l'any 2001 als cinemes la primera pel·lícula de la saga, Harry Potter i la pedra filosofal, que va desfermar una autèntica febre màgica arreu del món.

En aquesta pel·lícula, la banda sonora composta per John Williams va aconseguir un gran èxit, ja que va ser nominada als Oscars. El film també va comptar amb dues nominacions més. Un cop més, Williams va escriure una música que ja forma part de les nostres vides.

Per tot plegat, la Franz Schubert Filharmonia proposa celebrar el 20è aniversari de Harry Potter amb un concert dedicat a la música que el gran John Williams va compondre per la saga.

Aquest concert de pel·lícula també comptarà amb més BSO de Williams. Entre aquestes destaquen cançons meravelloses com Indiana Jones, Star Wars, Jurassic Park, i moltes més. D'aquesta manera, també es podrà retre homenatge al millor compositor de cinema de tots els temps, que tot just acaba de complir 90 anys.

La trajectòria de John Williams

L’any 1975 John Williams va guanyar l’Oscar per Tauró, el 1977 per Star Wars i tothom esperava que el guanyés el 1978 per Superman, però no va ser així. No el tornaria a guanyar fins al 82 amb ET i encara en va aconseguir un més el 93 amb La llista de Schindler.

Williams és un mite vivent: acaba de complir 90 anys i el so inconfusible de la seva música ens segueix acompanyant quan vibrem amb les aventures d’Indiana Jones, quan fugim de Jurassic Park, quan ens quedem encantats amb Harry Potter o quan no defallim buscant el soldat Ryan.

Tots aquests personatges estan en deute amb John Williams, l’autor de la millor música de cinema dels últims 50 anys.