El periodista tarragoní Pitu Tarrasa, en una imatge d'arxiu

Mor als 65 anys el periodista tarragoní Pitu Tarrasa

Cofundador del digital TotTarragona.cat, fill del cèlebre Josep Maria Tarrasa, ha perdut la vida després de lluitar contra una llarga malaltia

El periodista tarragoní Pitu Tarrasa va morir ahir dissabte, 24 d’agost, després de lluitar contra una llarga malaltia. Fill del cèlebre i reconegut radiofonista Josep Maria Tarrasa, ha perdut la vida als 65 anys, després d’una dilatada trajectòria professional i periodística.

Tarrasa, qui el 2008 va fundar el digital TotTarragona.cat al costat de la seva dona Maribel, va ser cap d’informatius d’Onda Rambla i director d’Onda Rambla Tarragona, Onda Cero Reus i Onda Cero Tortosa. També va treballar a Radio Reloj, Cadena Catalana i Rueda de Emisoras Rato, i va ser cap de premsa del Col·legi de Metges de Tarragona, entre d’altres càrrecs i projectes.

«Ens ha deixat un home honest, lleial i creïble»

«Ens ha deixat un home honest, lleial i creïble», han expressat des de la redacció de TotTarragona.cat, el 'seu' diari. «Ens deixes orfes, perdem un referent irreemplaçable, tot i que ens queda un valuós llegat, tant periodístic com personal i familiar, marcat per la teva especial sensibilitat i manera d’entendre la vida».

La cerimònia de comiat de Pitu Tarrasa tindrà lloc demà dilluns, 26 d’agost, a les 18.00 hores, al Tanatori Municipal de Tarragona.