Ángel Catena, a l'esquerra, amb Ángel Juárez durant la presentació de l'exposició fotogràfica

Dol a Tarragona: Mor sobtadament el fotògraf i periodista Ángel Catena

La defunció s'ha produït a Barcelona a causa d'un infart

Tarragona està de dol per la mort del fotògraf i periodista ÁngelCatena, que ha perdut la vida aquest dilluns a causa d'un infart. La mort de Catena, de 64 anys, l'ha anunciat a través de les xarxes socials el líder veïnal i president de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET), Ángel Juárez. Segons ha explicat Juárez a Tarragona Ràdio, la defunció de Catena ha tingut lloc a Barcelona.

En aquest sentit, el president de la CET ha relatat que el fotògraf ha patit un infart després de treure diners en un caixer. Tot i que ha estat atès per sanitaris i traslladat a un hospital, l'episodi cardíac s'ha repetit i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. 

Davant la sobtada mort d'Ángel Catena, les xarxes socials s'han omplert de missatges de record i condol. L'Ajuntament de Tarragona, a través del perfil de Twitter de Tarragona Cultura, ha mostrat el seu condol, igual que ho ha fet el també fotògraf Pep Escoda.

Exposició fotogràfica al Mercat Central

La casualitat ha volgut que fa pocs dies, Ángel Catena inaugurés una exposició de fotografies sobre les lluites i moviments socials a la Tarragona dels anys 80 i 90, juntament amb Ángel Juárez. La mostra, que va passar pel Mercat de Torreforta, es pot veure ara al Mercat Central de Tarragona fins al pròxim 31 de juliol.

Així mateix, el fotògraf i periodista treballava amb Ángel Juárez en un llibre sobre les lluites veïnals a Tarragona que està previst que es publiqui en els pròxims mesos. En aquest sentit, Juárez ha assegurat que «el llibre es publicarà».

La vetlla d'Ángel Catena es farà aquest dimarts, a partir de les 13 hores, al Tanatori de Tarragona.