Josep Gonzàlez Vidal, fundador de la pastisseria Conde

Mor Josep Gonzàlez, fundador de la pastisseria Conde de Tarragona

Va ser membre fundador del Gremi d'Artesans Pastissers i president de l'entitat durant 12 anys

El fundador de la pastisseria Conde de Tarragona, Josep Gonzàlez Vidal, va morir aquest dissabte als 89 anys. Propietari d'aquest establiment durant 55 anys, Gonzàlez va ser membre fundador del Gremi d'Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona l'any 1976.

D'aquesta entitat, en va exercir com a president durant 12 anys, a més de formar-ne part en altres càrrecs dins la institució. El seu fill, Josep Gonzàlez Catalán, és l'actual president del Gremi d'Artesans Pastissera de Tarragona. A més, és un dels ideòlegs de l'Escola de Pastisseria de Tarragona (EscoTàrraco), inaugurada el passat 17 de juny.

Josep Gonzàlez va dedicar tota la seva vida a la pastisseria i ho va començar a fer a la pastisseria Palau de Tarragona, amb només 12 anys. Durant la seva trajectòria, també va ser membre de la Federació Catalana de Pastisseria i vicepresident de la Confederació Espanyola d'Artesans Pastissers.

A Tarragona, també va exercir com a president del Centre Comercial El Centre i va ser membre de la Unió de Botiguers i de la Federació de Botiguers.

El funeral  de Josep Gonzàlez serà aquest dilluns a les 16 hores, a l'església de Sant Francesc de Tarragona, a la Rambla Vella.