Imatge de Just García Borràs

Dol al Serrallo: Mor Just García Borràs, persona molt vinculada al Port de Tarragona i al Reial Club Nàutic

L'entitat esportiva tarragonina ha fet públiques les seves mostres de condol: «Una forta abraçada a familiars, amics i coneguts»

Dol al barri tarragoní del Serrallo per la mort de Just García Borràs, remer del Reial Club Nàutic i persona molt vinculada al Port de Tarragona, a la Confraria de Pescadors i al teixit veïnal del barri marítim de la ciutat. Precisament, el Museu del Port de Tarragona ja ha expressat el condol per la defunció de García Borràs i ha agraït al serrallenc «les teves vivències, les quals s’han convertit en part del nostre patrimoni». Més enllà de diverses fotografies i estampes portuàries, Just García havia donat recentment un maillot del Club Nàutic de Tarragona, una peça de roba de l’any 1964.

Des de l’entitat esportiva també s’han sumat al condol per la mort de García, enviant «una forta abraçada a familiars, amics i coneguts. Descansi en pau».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!