Mariano Borrero García amb un trofeu a la mà amb altres membres dels Xiquets de Tarragona

Mor Mariano Borrero Garcia, excap de Colla dels Xiquets de Tarragona

Casteller des dels 5 anys, va ser membre de la Colla Nova Xiquets de Sant Magí i dels Xiquets de Tarragona, des de la reunificació

Nova pèrdua irreparable per als Xiquets de Tarragona i tot el món casteller. La Colla ha informat la tarda d'aquest diumenge, 18 de juliol, de la mort de Mariano Borrero Garcia, qui va ser cap de la colla. "Lamentem comunicat la mort del nostre excap de Colla, Mariano Borrero Garcia", han escrit des de la colla al seu perfil oficial a Twitter

Mariano Borrero Garcia, història dels castells

Els Xiquets de Tarragona no han dubtat a destacar la llarga trajectòria castellera de Borrero Garcia, així com la petjada que deixa. "Casteller des dels 5 anys, membre de la Colla Nova Xiquets de Sant Magí i dels Xiquets des de la reunificació".

"Casteller emblemàtic de Tarragona i història dels castells", ha destacat la Colla. Al seu missatge s'han sumat molts altres, que han destacat la passió que Mariano Borrero Garcia sentia pels castells, i tot el que van tenir l'honor d'aprendre del 'Gordito', com el coneixien afectuosament.

Nova pèrdua per als Xiquets de Tarragona

Recentment, els Xiquets de Tarragona també van comunicar la pèrdua de Xavier Massó, estimat membre de la Colla Castellera. A través de les xarxes socials, els Xiquets van voler recordar el casteller amb un emotiu missatge.

"Colpits per la mort de Xavier Massó Montejo, casteller de la Colla i germà del nostre company Toni". "Volem enviar una forta abraçada a la seva família i amics en aquests moments tan dolorosos. Descansa en pau", van escriure els Xiquets de Tarragona a Twitter.