Òscar Hijosa era el coordinador de l'ANC a Tarragona

Mor Òscar Hijosa, activista i coordinador de l'ANC a Tarragona

Era també casteller de la Colla Jove i estava molt vinculat al teixit esportiu de la ciutat | Feia mesos que patia la Covid-19

Per sorpresa, Tarragona  està de dol. Òscar Hijosa, destacat activista local i coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la ciutat, ha mort aquest divendres, 29 de gener, després d'una llarga temporada ingressat a causa de la  Covid-19. Hijosa, de 42 anys, era una persona especialment estimada a la ciutat, amb forts vincles també al  teixit esportiu i cultural de Tarragona. Era casteller de la Colla Jove i formava part, entre moltes altres iniciatives, de la família del Club de Rugby.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La notícia ha sobtat per inesperada i la xarxa ja acull les primeres reaccions  de dol després de conèixer la pèrdua d'un tarragoní estimat i il·lustre. L'equip de TarragonaDigital se suma a les mostres de condol  i envia una forta abraçada a la família i amics de l'Òscar.