Imatge d'arxiu d'Albert Vallvé

Mor el polític i advocat tarragoní Albert Vallvé als 75 anys

Va ser vicepresident de la Diputació i conseller a l'Ajuntament de Tarragona

Tarragona està de dol. El conegut i polític advocat Albert Vallvé i Navarro ha mort en les darreres hores als 75 anys després d'una llarga malaltia

Nascut el 1945 a la ciutat de Tarragona, va ser el fundador del despatx Vallvé-Huber. En la seva carrera política, Vallvé va ser elegit senador per CiU el 1993, mentre que el 1999 va ser nomenat vicepresident de la Diputació de Tarragona i també tinent d'alcalde i conseller de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona. També va ser president de la Fundació Estela per a la Discapacitat de la Xarxa de Santa Tecla  i patró a diverses fundacions de la Xarxa al llarg de molts anys.

Albert Vallvé va ser molt actiu en el teixit associatiu i cultural de la ciutat. Va ser casteller dels Xiquets de Tarragona i va exercir de Magí de les Timbales des de finals dels anys 80, l'element del seguici popular tarragoní que, juntament amb els trompeters, anaven a cavall anunciant la festa.

També va ser membre de la junta de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Tarragona, entitat que ja ha emès una nota expressant el seu condol a la família de Vallvé.

L'Ajuntament de Tarragona, per la seva banda, també ha emès un comunicat expressant «el seu més sentit condol» per la mort d'Albert Vallvé.

Imatge d'Albert Vallvé com a Magí de les Timbales
Vallvé va ser Magí de les Timbales durant més de 30 anys | Cedida