Els Mossos detenen tres homes per robar tres mòbils en una botiga de Tarragona

Els dispositius recuperats estaven valorats amb un preu superior als 3.000 euros

El passat dijous, 2 d'agost, els Mossos d'Esquadra  del Grup de Delinqüència Urbana de Tarragona, juntament amb la Guàrdia Urbana, van detenir un total de tres homes  de nacionalitat romanesa, un de 20 anys i els altres dos de 22,  com a presumptes autors d'un delicte de furt.

Roben tres telèfons mòbils a Tarragona

Els fets van tenir lloc el passat dijous, 2 d'agost, al voltant de les 13.00 hores del migdia al municipi de Tarragona, en una botiga de telefonia mòbil situada a la Rambla Nova. Una dotació d'agents vestits de paisà van veure com un el propietari de l'establiment estava perseguint a tres joves retraient-los el robatori de diversos telèfons mòbils.

A continuació, els dos agents van començar a córrer darrere els lladres fins a interceptar-los en un carrer que situat a prop de la botiga, en concret, al carrer Assalt. Immediatament, va aparèixer una patrulla de  la Guàrdia Urbana per ajudar als Mossos a identificar als tres lladres. 

Finalment, els Mossos d'Esquadra van acabar detenint els joves pel furt dels tres telèfons mòbils d'alta gamma i valorats amb un preu de més de 3.000 euros. Un cop fetes totes les comprovacions, els Mossos van tornar els dispositius robats al propietari de l'establiment. 

Un cop realitzades les gestions a Comissaria, es va descobrir que els detinguts, amb residència a Madrid i al Regne Unit, s'haurien desplaçat d'on vivien fins al municipi de Tarragona per tal de dur a terme el robatori. Cal destacar que, durant les pròximes hores, els homes detinguts passaran a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. 

Continuen els robatoris a la ciutat de Tarragona

D'altra banda, al mateix municipi,  els agents dels Mossos d'Esquadra  de la Unitat d'Investigació van detenir entre aquest dilluns i dimarts dos individus de 32 i 36 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, veïns de la Canonja i Tarragona, com a presumptes autors d'un delicte de furt.  A més, a l'home de 32 anys també se'l va detenir per un delicte contra la salut pública.

La investigació s'havia iniciat el 21 de juliol, després que uns turistes denunciessin que havien patit el robatori de dues bicicletes elèctriques valorades en uns 4.500 euros. Segons apuntaven, algú els va tallar el cadenat amb què havien lligat les bicicletes amb unes cisalles, mentre ells estaven fent compres per la ciutat de Tarragona.