Un gran mural sobre l'empoderament femení decora la façana de l'Espai Kesse de Tarragona.

Un gran mural feminista, nova façana de l'espai Kesse de Tarragona

Ha estat obra del col·lectiu de dissenyadores valencianes Cachetejack, reconegudes internacionalment

Un gran mural amb l'empoderament femení com a protagonista decora, des d'avui, la façana de l'Espai Kesse de Tarragona. L'obra, de més de 400 metres quadrats, és obra de les dissenyadores valencianes Cachetejack. Núria Bellver i Raquel Fanjul formen aquest tàndem, reconegut internacionalment per campanyes publicitàries a The New York Times o The Telegraph. Els treballs per plasmar el mural en la façana de l'edifici, ubicat a la plaça Imperial Tarraco, han durat una setmana. 

Un gran mural feminista decora l'Espai Jove Kesse de Tarragona

El col·lectiu de dissenyadores valencianes Cachetejack, integrat per Núria Bellver i Raquel Fanjul, ha finalitzat un gran mural de més de 400m2 a la façana interior de l’Espai Jove Kesse. Durant una setmana, entre els dies 5 i 12 d'abril, les dues artistes han estat treballant amb una grúa per poder pintar amb comoditat. A més, han comptat amb l'ajuda de Foham Gonez. 

Una noia escalant és la protagonista principal del mural, que té l'objectiu de mostrar com el gènere femení és capaç de superar reptes i lluitar contra els estereotips i la violència de gènere. La proposta també reivindica nous models no normatius per a les dones joves, fet que recalca la importància de l'empoderament femení. 

El mural ha estat obra de les dissenyadores valencianes Núria Bellver i Raquel Fanjul, de Cachetejack.
El mural ha estat obra de les dissenyadores valencianes Núria Bellver i Raquel Fanjul, de Cachetejack. | Eduard Sedó

 

Tarragona continua amb el projecte «Murs que parlen»

D'altra banda, la regidoria de Joventut ja ha seleccionat els nou artistes que participaran en les intervencions artístiques «Ciutat Transformadora», en el marc del projecte «Murs que Parlen». L'objectiu és promoure les manifestacions d'art urbà a través de vuit creacions dirigides a artistes locals i nacionals. 

Pel que fa a les  intervencions als vuit centres de transformació elèctrica, repartits en diferents zones de Tarragona, es realitzaran durant el mes de juny. Endesa ha cedit aquests espais perquè sigui l'art el protagonista. 

També et pot interessar: