La consellera de Tarragona Carla Aguilar-Cunill durant les eleccions

Nou capítol en l'aprovació dels pressupostos de Tarragona: els comuns mouen fitxa

L'executiva de Tarragona En Comú vol que la consellera Carla Aguilar voti a favor dels pressupostos i insta el govern municipal a continuar negociant

El culebrot de l'aprovació dels pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona per a l'any 2022 continua obert i aquest 24 de desembre s'ha viscut un nou capítol. Aquest 24 de desembre al migdia s'ha reunit d'urgència l'executiva de Tarragona En Comú, després que la consellera d'En Comú Podem al consistori, Carla Aguilar, votés en contra dels comptes a la comissió informativa.

Segons ha explicat el partit en un comunicat, han participat en la trobada 8 dels 12 membres de l'executiva, entre ells la consellera Carla Aguilar i els dos coordinadors, Elisa Alegre i Antoni Peco. En la trobada s'han demanat explicacions a la regidora pel seu posicionament contrari a la decisió que es va prendre durant l'assemblea de Catalunya en Comú a Tarragona.

L'executiva d'En Comú Tarragona vol seguir negociant amb el govern municipal

En aquest sentit, després de les explicacions de Carla Aguilar, s'ha inclòs una resolució a l'ordre del dia de la reunió, en què s'insta al govern municipal de Tarragona a continuar negociant amb En Comú Podem per tal d'incloure algunes «qüestions fonamentals del pacte de pressupostos» abans del consell plenari, previst per la pròxima setmana.

Així mateix, l'executiva dels comuns ha acordat que no accepta la suma de vots de les assemblees d'En Comú i Podem per tal de decidir votar en contra dels pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona del 2022. En aquest sentit, consideren que «no s'han realitzat amb el mateix format, ja que una d'elles permetia el vot delegat i l'altra no».