Imatge d'arxiu de deixalles abandonades en uns contenidors a la Rambla Nova

Tarragona posa fil a l'agulla de cara al nou contracte de neteja i recollida de residus

L'anunci l'ha fet el conseller de Territori, Xavi Puig, durant la presentació del pla de seguretat viària de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha tret a  licitació el  contracte de servei de consultoria i assistència tècnica per al futur contracte de recollida i transport de residus urbans, neteja viària i de platges, i gestió de la deixalleria municipal de Tarragona. Traduït, el govern municipal tarragoní posa fil a l'agulla de cara al nou contracte de neteja  de la ciutat. La licitació que s'ha fet pública aquest dimarts, 6 d'octubre, té un pressupost de 125.000 euros i una durada del contracte de dos anys i quatre mesos. 

L'anunci d'aquesta destacada novetat l'ha fet el conseller de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, el republicà Xavier Puig, durant la presentació del pla de seguretat viària  que es posarà en marxa en diferents zones de Ponent

Repintat de 100 passos de vianant

En concret, aquest pla contempla un seguit d'actuacions llargament reclamades pels veïns dels barris de Ponent. Ara per ara està en marxa el repintat de més de 100 passos de vianant dels barris de Torreforta i voltant. A més a més, i de cara a l'any vinent, es pavimentaran els carrers Ebre, Gandesa i el camí Vell de la Canonja. El cost de la pavimentació és de 180.000 euros.

En el marc de les obres del PP10 es duran a terme actuacions  de  millora al camí de la Coma, al barri de Bonavista, i també s'arranjarà la rotonda d'entrada al barri. El consistori ja ha dut a terme la millor dels aparcaments de les escoles Bonavista i Joan XXIII. «Aquesta actuació permetrà millorar la mobilitat i facilitar l’estacionament i accessibilitat de les entrades dels dos centres educatius», ha apuntat Xavier Puig.