El nou vial d’accés de vehicles a Urgències de l’Hospital Joan XXIII

El servei d'Urgències del Joan XXIII tindrà nou vial d'accés de vehicles imminentment

L’entrada i sortida dels vehicles es farà per l’actual vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver a partir del 24 de maig

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona continua presentant modificacions de cara a la construcció del nou centre hospitalari tarragoní. Després de la construcció de la nova Unitat de Cures Intensives (UCI) amb 12 boxs i nous dispositius mèdics, ara ha estat el torn d'un espai d'Urgències.

En concret, és una de les modificacions més notòries per a la ciutadania i és que s'ha fet el nou vial d'accés de vehicles al servei d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII.

Els darrers dies s'ha dut a terme les tasques d’adequació, pintura i senyalització de l’actual vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver per on ara també accediran tant els vehicles medicalitzats, com els particulars.

També s'ha aprofitat aquesta intervenció per adequar un espai delimitat per als ciutadans que es dirigeixen a peu. Els vehicles de logística i altres de subministrament faran l’entrada i la sortida pel vial tècnic, des del carrer del Doctor Mallafré.

El canvi definitiu d'accés al servei d'Urgències serà efectiu el dimarts 24 de maig i es tancarà definitivament l’accés que s’ha utilitzat fins ara, també pel carrer de Guillem Oliver, a tocar de l’edifici D. Unes modificacions que estaran correctament senyalitzades.

Més canvis a l'Hospital 

Les prospeccions geotècniques i geofísiques a les zones on es farà la cimentació del que serà el nou Hospital han finalitzat després dels sondejos que s’han dut a terme aquesta setmana a la zona d’aparcament dels treballadors.

Aquests dies també s’ha enllestit la nova rampa d’accés a l’heliport i s’ha iniciat el trasllat de serveis no assistencials, com els tallers de manteniment, modificant el circuit d’accés als magatzems generals.

Totes aquestes actuacions s’inclouen a la primera fase del projecte que té prevista la modificació de la urbanització per permetre la construcció del futur edifici i els treballs d’interconnexió del futur edifici amb l’edifici C.