Rambla Nova de Tarragona

Una nova campanya d'art urbà vol donar vida als carrers de Tarragona

La iniciativa durarà fins al desembre

L'Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb la Via T i l'Associació d'Il·lustradors de la ciutat, han posat en marxa una nova campanya d'art urbà. Aquesta, pretén dignificar els espais públics que actualment es troben en decadència, com poden ser els murs o les estacions elèctriques, utilitzant-los com aparadors artístics pels il·lustradors.

Reviure Tarragona

Aquesta iniciativa va començar a mitjans de novembre, concretament, el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, i durarà fins al mes de desembre. A través de la campanya, es vol donar vida als carrers, comerços i restaurants de la ciutat.

Una planificació amb diverses ubicacions de la ciutat

Els dies 20 i 21 s'ha decidit pintar els dos mòduls situats a la plaça Verdaguer, mentre que el cap de setmana del 26 i 27 de novembre s'aproparan a la Rambla Nova per intervenir en tres mòduls més.

Per acabar amb la campanya, a finals de novembre, es pintarà un mur situat al carrer Fortuny, on l'artista Gasic Painter dibuixarà alguns dels elements patrimonials més reconeguts pels ciutadans de la capital tarragonina.