La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, visitant la residència de la Fundació Estela

La Xarxa Santa Tecla inaugura la nova Llar Residència de la Fundació Estela

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha visita una de les unitats del nou equipament, ubicat a la Rambla Nova

La Fundació Estela ha inaugurat aquest divendres la seva nova llar residència a la ciutat de Tarragona. El nou equipament compta amb 24 places públiques per a usuaris i usuàries amb discapacitat intel·lectual, majors d'edat. L'equipament, ubicat a la Rambla Nova, ha estat rehabilitat per la Xarxa Santa Tecla, que ha invertit 2,4 milions d'euros en els treballs a les dues plantes de l'immoble.

Segons ha explicat Xarxa Santa Tecla en un comunicat, aquesta nova llar té dues unitats de convivència totalment independents, amb capacitat per a 12 persones cadascuna. En aquest sentit, es prioritzen les habitacions individuals, el confort i la intimitat dels residents. A més cada unitat de convivència disposa de cuina, bugaderia i rebost propis.

La residència està situada al centre de la ciutat per millorar l'autonomia i l'accessibilitat dels usuaris al nucli urbà. Així mateix, també afavoreix que els residents tinguin «més interacció» amb la societat.

Violant Cervera inaugura el nou equipament

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha estat l'encarregada d'inaugurar l'equipament aquest divendres al migdia, juntament amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Ambdós, han visitat una de les unitats de l'equipament.

Prèviament, Cervera s’ha reunit amb el director general de la Xarxa Sanitària i Social i Docent de Santa Tecla, Joan M. Adserà, i la presidenta de la Fundació Estela, Josepa Zamora, així com amb representants de l’àmbit social i de fundacions del territori.