Un moment de la presentació de la nova web del Servei Municipal de l'Habitatge de Tarragona, amb la consellera Eva Miguel al centre de la imatge

L'Ajuntament de Tarragona millora la comunicació sobre habitatge amb una nova web

Aquest dimecres s'ha presentat la renovada web del Servei Municipal d'Habitatge, que inclou importants novetats

El Servei Municipal de l'Habitatge de Tarragona (SMHAUSA) ha presentat aquest dimecres la seva nova pàgina web, que segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, «té un disseny més atractiu, més inclusiu, accessible i intuïtiu». El nou portal, a més, s'adapta a la majoria de dispositius, alhora que permet una actualització més fàcil i àgil dels continguts.

La consellera d'Habitatge i presidenta d'SMHAUSA, Eva Miguel, ha explicat «aquest nou web neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de referència de tota la informació en matèria d’habitatge». En aquest sentit, Miguel ha afegit que «volem fer un canvi de 180 graus en la comunicació de l’habitatge, ser més proactius i propers a la ciutadania».

Per tal de dur a terme això, s'ha engegat una campanya «per saber quines inquietuds tenen els tarragonins i tarragonines en matèria d'habitatge i poder oferir xerrades per resoldre els dubtes».

L'actualitat, prioritat del nou web d'SMHAUSA

L'Ajuntament de Tarragona ha explicat que el nou web prioritza l’apartat d’actualitat, que inclourà les novetats més importants i les notícies més rellevants en matèria d’habitatge. Així mateix, també inclou informació sobre les properes xerrades que s’han de celebrar, així com un espai de consulta amb vídeos d’aquelles que ja s’han dut a terme.

En aquest sentit, també s'ofereix a la ciutadania un apartat de temes de consulta que inclou les preguntes més freqüents en matèria d'habitatge. En aquesta nova pàgina web també es pot trobar la descripció dels serveis que presta el servei municipal de l’habitatge i l’oficina local de l’habitatge, com els de la borsa de mediació de lloguer social, així com els projectes que ha executat.

Els usuaris també tindran a l'abast l'accés als impresos i formularis, així com a tota la documentació dels ajuts i subvencions vigents, amb l’accés per sol·licitar-les telemàticament. En aquest sentit, també es podrà demanar cita prèvia, per poder realitzar els tràmits presencialment, de forma senzilla i ràpida.

Finalment també s’ha habilitat un apartat sobre el Consell de l’Habitatge de Tarragona, que es constituirà aquest mes de març, una vegada s'hagi aprovat definitivament el seu reglament i la composició dels diferents òrgans.

Campanya per conèixer les inquietuds de la ciutadania

Paral·lelament a la posada en marxa de la nova web, el Servei Municipal de l’Habitatge i els Centres Cívics han activat una campanya per tal de conèixer les inquietuds i interessos de cada barri en matèria d’habitatge, amb l’objectiu d’organitzar xerrades adaptades.

Així, aquelles persones interessades en la qüestió poden contestar un senzill qüestionari en línia, que trobaran al següent enllaç.