Imatge de la presentació de les jornades gastronòmiques Els Tastets de Tarragona

Els Tastets de Tarragona, les noves jornades gastronòmiques de la ciutat

La cita, que se celebrarà del 3 al 19 de juny, comptarà amb la participació de 20 establiments de restauració

Les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona, organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i el patrocini de Raventós Codorniu i Makro, se celebraran a la capital tarragonina entre el 3 i el 19 de juny. En aquesta primera edició de la cita, hi prendran part 20 establiments que serviran menús degustació

Els clients, segons es va explicar durant la roda de premsa de presentació aquest dijous a l'Antic Ajuntament, podran gaudir en cadascun dels restaurants de cinc tastets salats i un tastet dolç. Aquest menú degustació estarà maridat amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyat d'un xarrup de licor de Tarragona.

Una vintena de restaurants participen en aquesta iniciativa gastronòmica

Els establiments que participaran en aquesta primera edició són La Cucafera, El Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, El Terrat, Restaurante Meraki i El Antojito de Marta.

Tots els menús que oferiran els establiments de restauració que participen en les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona es podran consultar en el següent enllaç.

Ricomà: «La restauració de Tarragona té una qualitat inqüestionable»

Durant la presentació de la iniciativa, l'alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, ha destacat «el moment de transformació, il·lusió i unió» del sector de la restauració a la ciutat. «La restauració i el producte local tenen una qualitat inqüestionable que cal reconèixer i projectar», ha assenyalat Ricomà.

Per la seva banda, el president de l'AEH Tarragona Ciutat, Javier Escribano, ha manifestat que «és molt mediterrani el fet de sortir a picar alguna cosa, sempre estem compartint i aquestes jornades s’adapten a la nostra manera de fer i ajudaran als restaurants a potenciar les setmanes prèvies a la temporada alta».

Montse Adan, directora de Port-Ciutat de Tàrraco, ha desitjat que «jornades com aquestes que presentem es consolidin», alhora que ha reivindicat el suport del Port de Tarragona a entitats com l'AEHT.

Finalment, el gerent de zona de Raventós Codorniu, Carlos Antonio Ferré, ha remarcat que «no s’entén una bona gastronomia sense una bona ampolla de vi o cava».