Imatge de l'edifici de l'Escola Municipal de Música de Tarragona del carrer d'Armanyà

Obert el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música de Tarragona

Les persones interessades s’hi poden apuntar fins al 21 de maig, a través d’internet

Atentes, famílies. El període de preinscripció de nous alumnes a l’Escola de Música de Tarragona  romandrà obert fins al pròxim 21 de maig, un tràmit que es pot fer a través del web inscripcions.tarragona.cat. Per aquelles persones que no la coneixen, l’Escola de Música és un centre educatiu especialitzat en l’ensenyament musical, autoritzat i reconegut per la Generalitat de Catalunya, i que té l’objectiu d’oferir una educació musical de qualitat que permeti gaudir de la pràctica musical, individual i col·lectiva, a tota la ciutadania i sense limitacions d’edat, a més de descobrir i animar els joves amb aptituds i preparar-los per cursar estudis professionals.

L’Escola, precisament, compta amb diferents programes i línies, la qual cosa permet oferir varietat en estils musicals, edats, instruments o programes adaptats. Té tres seus en diferents punts de la ciutat, que són el carrer d’Armanyà, Campclar i Sant Pere i Sant Pau, acostant la música a diferents barris i zones tarragonines, implicant-se i participant de la seva activitat cultural.

Des del 2006, l’Escola Municipal de Música de Tarragona duu a terme altres projectes de formació i sensibilització musical, com ara el projecte Picantarols, per a les llars d’infants municipals de Tarragona; el projecte MiraSona, que es desenvolupa en l’àmbit de les escoles d’educació especial de la ciutat o experiències instrumentals i vocals en diferents centres de primària.