Imatge de la Cavalcada de Reis de Tarragona de l'any 2020

Aquest divendres s'obren les inscripcions per participar en la Calvalda de Reis de TGN

Enguany hi poden participar nens i nenes nascuts entre els anys 2010 i 2015

Com cada any, els Reis d'Orient portaran la màgia i la il·lusió a milers de nens i nenes de Tarragona. Com és habitual alguns infants de la ciutat podran participar en la Cavalcada de Reis, acompanyant Ses Majestats a les seves carrosses. Així, aquest divendres 18 de novembre, l'Ajuntament de Tarragona obre el termini d'inscripció per a tots aquells que vulguin participar-hi.    

  

En aquest sentit, es poden inscriure els nens i nenes nascuts entre els anys 2010 i 2015. Tota la informació sobre el procés es pot consultar a través del següent enllaç. Les inscripcions, segons ha explicat el consistori en un comunicat, es podran formalitzar a partir del mateix dia 18 novembre —a partir de les 8 del matí— i el termini finalitzarà la mitjanit del 30 de novembre.

Cal recordar que Ses Majestats arribaran a Tarragona per via marítima a les 18.15 hores. La Cavalcada de Reis començarà a les 19 hores i passarà per la plaça dels Carros, el carrer Apodaca, la plaça de la Mitja Lluna, el carrer Unió, la Rambla Nova —on farà dos tombs—, el carrer Sant Agustí, Portalet i la plaça de la Font, on el Reis d'Orient rebran les claus de la ciutat.

L'acceptació dels infants dependrà de diferents criteris

L'Ajuntament de Tarragona ha recordat que la formalització de la inscripció no garanteix la participació en la Cavalcada, ja que l'acceptació dels infants dependrà de diferents criteris en funció de la disponibilitat del vestuari, l'alçada, entre d'altres.

En aquest sentit, per tal de facilitar la rotació dels participants, s'admetran preferentment les sol·licituds d'aquells infants que no hagin participat en dues cavalcades consecutives anteriors.