Carnaval Tarragona 2020: Les millors imatges de la Rua de Lluïment!

Obren les inscripcions per a la Rua de l'Artesania i de Lluïment del Carnaval de TGN

També aquest divendres s’obre el termini per presentar propostes d’actes per incloure al programa de Carnaval

L'Ajuntament de Tarragona obre aquest divendres 16 de desembre el període d'inscripció de les comparses a la Rua de l'Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval de Tarragona 2023, que se celebraran els dies 18 i 19 de febrer, respectivament. Les inscripcions s’han de formalitzar telemàticament abans del 27 de gener vinent mitjançant la plataforma activitats.tarragona.cat.

A través del mateix enllaç, es poden consultar les bases del concurs de comparses participants a la Rua de l’Artesania. Per participar en el concurs, entre altres requisits, cal tenir un nombre mínim d'integrants de 20 persones i portar una disfressa de nova creació. 

La qualitat de la disfressa, la posada en escena, l'impacte visual, el so i il·luminació de la comparsa, el maquillatge i les màscares i l'originalitat de la idea del vestit seran els paràmetres que tindrà en compte la Comissió Artística que valorarà les comparses participants. 

Obren les inscripcions per organitzar actes al Carnaval

Aquest divendres també s’obren les inscripcions per presentar sol·licitud per organitzar actes al Carnaval de Tarragona 2023. Les entitats, empreses i establiments que vulguin dur a terme actes relacionats amb aquesta festa i ser inclosos en el programa podran formalitzar electrònicament la seva petició fins al 2 de gener a través de la web activitats.tarragona.cat 

La formalització de la inscripció no garanteix l'acceptació de l'activitat, la qual serà acceptada sempre que s'adeqüi a criteris tècnics i de programació, i segueixi les recomanacions de l'Ajuntament de Tarragona sobre la minimització de l'impacte acústic a la via pública. 

El Carnaval de Tarragona 2023 es desenvoluparà del 10 al 21 de febrer, recuperant al 100% tots els seus actes tradicionals, després de dues edicions marcades per la pandèmia de la Covid-19.