Orquestra Simfònica Camera Musicae

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae clourà la temporada amb un concert benèfic

Es durà a terme al Port de Tarragona el pròxim 5 de juliol

Aquest divendres, 5 de juliol,  l'Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) oferirà un concert benèfic per donar per finalitzada de la temporada del 2018-2019. Aquest substituirà el que s'havia de realitzar en la mateixa data a la Tarraco Arena Plaça, però que es va acabar cancel·lant per motius aliens a l'organització. Així doncs, a les 20.00 hores del vespre, podreu gaudir del concert al Tinglado 1 del Port de Tarragona, el qual no hauria sigut possible sense el suport de Port Tarraco i del Museu del Port de Tarragona.

La principal finalitat d'aquest acte és recaptar diners per a destinar a les formacions musicals de persones amb discapacitat.  Així doncs, tots els fons procedents de la venda d'entrades es destinaran a la contribució de què perfils de persones amb unes necessitats diferents puguin descobrir i gaudir, d'igual manera, del món de la música i de tot el que l'envolta.

S'intepretarà «La Cinquena de Beethoven» i el «Triple Concert»

Tomàs Grau, acompanyat dels solistes Maria Solozobova, Alexander Kniasev i Vladislav Bronevetzky, s'encarregarà de dirigir l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, que interpretarà «La Cinquena de Beethoven» i el «Triple Concert» per a violí, violoncel i piano. Un concert que captivarà a tot el públic amb l'elegància dels seus instruments i, alhora, el protagonisme de dues obres que han fet història en el món de la música. 

Si voleu gaudir d'una gran vetllada, ja podeu aconseguir les vostres entrades de manera anticipada a través de la web de l'OCM, o bé a taquilla, a partir de 45 minuts abans de l'inici del concert,  al mateix emplaçament. També s'ha posat a disposició de tots aquells que no puguin assistir al concert una «Fila 0», la qual servirà per a realitzar donatius a la causa benèfica. Així doncs, els interessats podran fer-los al compte corrent ES51 0081 0202 1800 0196 5197.