Imatge d'una planta de Bic

Oferta de feina: Bic ofereix cinc llocs de treball a TGN amb un sou de 1.500 euros

La companyia ofereix un contracte a jornada completa amb torns rotatius de matí, tarda i nit

L'empresa Bic Ibèria busca personal per a treballar a la seva fàbrica d'encenedors i bolígrafs de Tarragona, amb un salari d'entre 19.000 i 23.000 euros anuals bruts. Concretament, la companyia cerca cinc operaris de producció industrial per a la seva planta del polígon Entrevies. L'oferta de feina es va publicar la passada setmana i es pot consultar al següent enllaç.

Per a optar a un d'aquests cinc llocs de feina, els candidats han de tenir el títol d'ESO, comptar amb una experiència d'almenys dos anys, tenir disponibilitat horària i de transport i residir a la província de Tarragona. Bic Ibèria ofereix un contracte a jornada completa —amb torns rotatius de matí, tarda i nit— amb un salari d'entre 19.000 i 23.000 euros bruts anuals.

Una fàbrica amb 250 treballadors

La planta de Tarragona, inaugurada l'any 1964, és una de les úniques fàbriques que Bic té en el món. Actualment, l'empresa compta amb uns 250 empleats als quals pretén sumar amb aquesta oportunitat laboral, altres cinc més i així cobrir llocs d'operari de producció.

Les tasques a realitzar en aquest lloc de treball a la planta de Bic a Tarragona són el control d'alimentació de la matèria primera, verificar visualment els articles produïts, adaptar els paràmetres segons comandes, així com l'etiquetatge i l'embalatge del producte.