Pare Noel al Parc Central

Parc Central dona la benvinguda a les festes de Nadal amb l'arribada del Pare Noel

Santa Claus i els seus ajudants visitaran el centre comercial per recollir les cartes i fer-se fotos amb els nens i nenes

Ja tenim Nadal  a tocar. No queda res per gaudir dels llums festius, menjar torrons i passar temps amb els nostres éssers estimats.

Heu sigut bons aquest any? En cas afirmatiu, el centre comercial de Tarragona, Parc Central, us té preparada una sorpresa que deixarà bocabadats els més petits de la casa, i és que a partir del pròxim divendres 26 de novembre, tindran al Pare Noel a les seves instal·lacions.

Torna la il·lusió nadalenca

Amb procedència del Pol Nord, Santa Claus i els seus ajudants visitaran Parc Central per recollir les cartes dels nens i nenes, i fins i tot podran fer-se fotos amb el personatge nadalenc. 

Aquesta activitat es durà a terme tots els divendres, dissabtes i diumenges d'obertura fins al 24 de desembre i durant tot el Pont de la Puríssima (6, 7 i 8 de desembre) i la setmana del 20 de desembre.

Pare Noel al Parc Central

Santa Claus i els seus ajudants visitaran Parc Central fins al 24 de desembre | TarragonaDigital

Després de Nadal, l'encarregat de recollir els desitjos dels més menuts serà el Patge Reial.

Les activitats es posaran en marxa a partir de divendres

Des del 26 de novembre i fins al 5 de gener, el centre comercial ha planificat un seguit d'activitats adreçades per a tota la família. A part de l'arribada del Pare Noel i del Patge Reial, la campanya de Nadal comptarà amb propostes de música ambiental.

Seran un total de 16 grups de músics locals de la ciutat els qui s'encarregaran d'ambientar de màgia i d'il·lusió els passadissos de les botigues en determinades franges horàries, per aquestes dates tan assenyalades.

Solidaritzats amb el medi ambient

Enguany, com a novetat, Parc Central ha apostat per una ornamentació vegetal natural autòctona que, seguint amb la política de sostenibilitat  del centre, la vegetació es reciclarà, posteriorment de les festes, com a fracció vegetal amb l'objectiu d'obtenir compost.

Per primer cop, el centre comercial eliminarà tots els elements decoratius de plàstic de les temporades anteriors i omplirà l'edifici d'uns 100 arbres naturals  i plantes de temporada.

Toni Renom, gerent adjunt de Parc Central, ha explicat que «l'objectiu és fomentar el comerç de proximitat i donar suport a les petites i mitjanes empreses del territori, afectades amb la crisi originada a causa de la pandèmia de la Covid-19, i per això el centre comercial ha confiat la decoració a un proveïdor de la demarcació».

Durant la campanya de Nadal, les instal·lacions romandran obertes tots els festius, excepte el 5, el 25 i el 26 de desembre, i l'1 i el 6 de gener. Per consultar tota la programació cal accedir al següent enllaç.