Jugadors de futbol lluitant per la possessió de la pilota

L'alcalde Tarragona anuncia que no anirà a Vigo amb el Nàstic: dur motiu

Pau Ricomà ha anunciat que ha donat positiu per covid-19 | S'instal·larà una pantalla gegant a la plaça de la Font

El Gimnàstic de Tarragona continua la seva lluita per aconseguir l'ascens a Segona Divisió. Després de vèncer al Racing de Ferrol a l'estadi de Balaídos, el conjunt grana tornarà a Vigo per disputar l'ascens contra el Villarreal B.

Un partit molt important per al Nàstic en el qual es volia comptar amb el màxim d'aficionats possibles acompanyant l'equip fins a Galícia. La 'marea grana' tornarà a desplaçar-se a Balaídos per empentar l'equip fins a la categoria de plata del futbol espanyol.

Amb ells, però, no hi podrà anar l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. En un missatge a les seves xarxes socials, el batlle ha explicat que ha donat positiu per Covid-19 mentre buscava vols per acompanyar el Nàstic a Vigo. 

Per aquest motiu, Ricomà ha dit que seguirà l'ascens des de casa i ha enviat un missatge als nastiquers: «A tots els incondicionals que hi aneu i als que ho veureu a la pantalla de la plaça de la Font tota la força del món. Compteu-me entre valtros. Visca el Nàstic i Visca Tarragona».

L'ascens del Nàstic també es juga a la plaça de la Font

L'Ajuntament de Tarragona i l'emissora municipal Tarragona Ràdio també voldran acompanyar al Gimnàstic de Tarragona durant el partit. Per això es muntarà una pantalla gegant a la plaça de la Font per seguir la final Villarreal B-Nàstic.

Abans del partit contra el Racing de Ferrol, ja s'havia plantejat aquesta pantalla gegant i es van activar un cop aconseguida la victòria.

La final del playoff d’ascens a Segona es jugarà aquest dissabte 11 de juny a l’estadi de Balaídos a partir de les 21 hores. Des d'una hora abans del matx, s'obrirà l'espai per seguir el partit coincidint amb l'inici de la programació especial Tarragona Ràdio amb el suport de TAC12.

Una activitat que no influirà a l'activitat de les terrasses dels establiments de la plaça de la Font. L'Ajuntament de Tarragona han fet un BAN amb aquest i altres aspectes relacionats amb l’espai públic i la mobilitat en cas que es produeixin actes de celebració diumenge per un eventual ascens del Nàstic a Segona.