Imatge de l'estelada, al Balcó del Mediterrani de Tarragona

Pengen una estelada de 20 metres al Balcó del Mediterrani de Tarragona

L’anomenada ‘estelada de Berga’, que ja va aparèixer durant l’última Patum, ha onejat de cara al mar, en una acció convocada pel CDR del Camp

Durant el vespre d’avui diumenge, 30 de juny, el Comitè de Defensa de la República (CDR) del Camp de Tarragona ha penjat una gran estelada a l’emblemàtic Balcó del Mediterrani, al capdamunt de la Rambla Nova de la ciutat de Tarragona.

L’anomenada ‘estelada de Berga’, que ja va aparèixer a la capital del Berguedà durant l’última Patum, ha onejat de cara al mar, penjant del penya-segat tarragoní, entre curiosos, passejants i membres del grup republicà.

Una bandera de 20 per 8 metres

A la bandera, de 20 metres de llarg per 8 d’ample, s’hi podia llegir ‘República catalana’, en lletres blanques, en una acció que, segons el CDR, ha servit per reivindicar «la República que volem, la República que ens mereixem».

Viñuales reacciona a Twitter

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, atent a l’acció independentista, s’ha manifestat de seguida a les xarxes socials, tot interpel·lant l’actual equip de govern, encapçalat per l'alcalde republicà Pau Ricomà.

Viñuales, en una piulada, ha expressat «i en això voleu transformar Tarragona, en Berga. Vergonya permetre això al Balcó de tots. I si fos la bandera d’Espanya? Potser l’haurem de ficar no?».