L'aplicació Tik Tok

El perillós acte d'un noi a Tarragona per gravar un repte de TikTok

S'asseu en un tamboret i comença a beure en mig del carrer per penjar-ho a la xarxa

Els reptes de Tik Tok estan excedint nivells a passos agegantats. L'últim repte viral s'ha dut a terme aquest dimarts 9 de novembre al barri de Torreforta, Tarragona.  Alguns usuaris tarragonins han compartit a les seves xarxes socials unes imatges d'un noi realitzant un repte d'aquesta aplicació que s'ha posat tan de moda en els últims anys.

Un repte molt arriscat

Als vídeos es pot observar com un noi s'asseu en un tamboret situat en mig de la carretera del barri tarragoní i, mentre pren una beguda, els cotxes que circulen en aquesta direcció l'han d'esquivar.

Pels comentaris publicats a les xarxes socials, aquest noi estava fent un repte molt perillós amb l'objectiu de compartir-lo a Tik Tok.

El perill dels reptes virals 

Els anomenats 'challenges' de Tik Tok estan trencant cada cop més els límits legals, fins a tal punt de què els creadors o impulsors d'aquests jocs tan arriscats podrien arribar a assumir responsabilitats per les lesions o inclús la mort dels participants.

Llimar-se les dents a casa, aplicar-se crema solar de manera selectiva per la cara o tirar aigua en una olla amb oli roent. Aquests són alguns dels últims reptes virals a Tik Tok que practiquen persones d'arreu del món, ficant en perill la seva salut amb l'única intenció de divertir-se o fer-se més coneguts a les xarxes socials.

La difusió d'aquest tipus de proves s'ha convertit en un risc difícil de controlar, ja que els promotors d'aquests jocs podrien enfrontar-se a responsabilitats civils o penals pels danys ocasionats.