Imatge d'arxiu de la piscina Sylvia Fontana durant un campionat

La piscina Sylvia Fontana de TGN acollirà tres campionats de natació aquest estiu

Més de 1.500 nedadors passaran per les instal·lacions olímpiques de l'Anella Mediterrània

La piscina Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània de Tarragona, al barri de Campclar, acollirà tres campionats de natació durant els mesos de juny i juliol, segons ha anunciat aquest dijous l'Ajuntament de Tarragona en una nota de premsa.

Segons el comunicat del consistori, «amb aquestes competicions, que estan obertes al públic amb accés gratuït, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona continua impulsant l’activitat esportiva a la piscina de la ciutat».

Prop de 2.000 esportistes passaran per la piscina Sylvia Fontana

La primera competició a celebrar-se serà el XXXVII campionat de Catalunya Open Màster de natació, en què es preveu la participació de fins a 400 esportistes. La cita, que també és memorial al nedador i waterpolista Manel Domènech i Bonet (1927-2015), arribarà a la piscina Sylvia Fontana el cap de setmana de l'11 i el 12 de juny.

La segona cita esportiva a la piscina tarragonina arribarà a finals del mes de juny, concretament entre el 25 i el 27 de juny, quan se tindrà lloc la final territorial de natació en categoria benjamí. Aquesta competició, que es disputarà en tres dies, preveu més de 250 nedadors i nedades en cadascuna de les jornades.

Finalment, entre el 7 i el 10 de juliol, l'equipament de l'Anella Mediterrània acollirà el campionat de Catalunya d'Estiu de natació en categoria infantil. La previsió és que hi prenguin part fins a mig miler de nedadors i nedadores.