Imatge de l'estat en què ha quedat un dels accessos a la platja Llarga de Tarragona

La platja Llarga de Tarragona, destrossada a causa del temporal

Es tracta d'un dels accessos més utilitzats

La pluja que va caure la passada nit de divendres a dissabte va provocar diverses incidències i alguna destrossa en diversos punts del litoral tarragoní. Inundacions a la via pública i en domicilis particulars, arbres caiguts o talls de llum són alguns dels incidents que es van registrar i en els quals els Bombers de la Generalitat i les policies locals van haver d'actuar.

Un dels punts que va quedar més malmès és la platja Llarga de Tarragona, concretament un dels seus accessos més centrals, el del Club de Vela Platja Llarga, just entre els restaurants Iot i el Mirall d'Estiu. Es tracta d'un dels accessos més utilitzats pels banyistes, ja que disposen de places d'aparcament i a més està a la vora dels restaurants i 'xiringuitos'. 

La pluja i el fort onatge de la nit de divendres a dissabte han deixat molt malmesa aquesta zona de la platja tarragonina, provocant un gran sot a la sorra. L'aigua es va endur arena, roques i fins i tot part de la passarel·la de fusta que s'utilitza per entrar a la platja, així com parts de canonades soterrades. La resta de platja també va quedar malmesa en diversos punts.

Imatge de l'estat de la platja Llarga després de l'episodi de pluges
Imatge de l'estat de la platja Llarga després de l'episodi de pluges | @robertcaselles

Encara amb les seqüeles del Gloria

La platja Llarga va ser una de les més afectades pel temporal Gloria del passat mes de gener i, de fet, encara s'hi poden veure els seus efectes i les seqüeles que hi han quedat. El temporal del gener es va menjar una part important de la sorra de la platja, a més d'arrossegar vegetació, deixalles, brutícia o de fer malbé parts dels murs que separen la platja dels restaurants o dels càmpings.