Imatge d'arxiu de la Rambla Nova amb els blocs de formigó tipus New Jersey

Tres positius a l'Institut Comte de Rius de Tarragona deixen més d'un centenar de persones confinades

Corresponen a tres classes diferents | La tònica a la ciutat és de normalitat general a les aules

Un total de 109 persones de l'Institut Comte de Rius de Tarragona, entre alumnat i personal del centre, romanen confinades  després de confirmar tres casos positius de Covid-19 al centre en els darrers dies. Els tres casos del virus corresponen a tres classes diferents, segons ha avançat l'emissora municipal Tarragona Ràdio, i trenca la tònica general de normalitat a les aules escolars de la ciutat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A més dels 109 confinats del Comte de Rius, en aquests moments també hi ha una classe confinada a l'institut Cal·lípolis, amb 10 persones aïllades, i una altra al Pere Martell amb un total de 24 persones confinades a casa. El desenvolupament del curs escolar s'està caracteritzant pel bon funcionament i els pocs casos de Covid-19  des del passat mes de setembre, desporés que alguns experts  apuntessin a la reobertura dels centres educatius com un pas enrere en la lluita contra la pandèmia.