Imatge d'un quiosc de l'ONCE

El venedor de l'ONCE de la sort a Tarragona: segon premi en pocs mesos

El 'Cupó Diari' ha deixat 350.000 euros a la capital tarragonina en el sorteig d'aquest dimecres

Pluja de milers d'euros a Tarragona gràcies al 'Cupó Diari' de l'ONCE, que en el sorteig d'aquest dimecres, 23 de febrer, ha deixat 350.000 euros. Manuel Jesús Castro, agent venedor que regenta el quiosc del carrer Canyelles, número 12, ha estat l'encarregat de portar la sort a la capital tarragonina, després de vendre deu dècims del número guanyador, el 10657.

Cadascun dels dècims està premiat amb 35.000 euros, sent el total repartit per aquest venedor de l'ONCE de 350.000 euros. Aquest és el segon premi de l'ONCE que reparteix Manuel Jesús Castro des del seu quiosc del centre de Tarragona. El passat mes d'octubre aquest venedor va repartir també 350.000 euros pel primer premi del sorteig.

D'aquesta manera, després del sorteig d'ahir, dimecres, Manuel Jesús Castro s'ha convertit en autèntic talismà, repartint el seu segon important premi de l'ONCE en poc més de quatre mesos.

Prop de 800 afiliats i 174 agents venedors de l'ONCE a Tarragona

Els darrers mesos, la ciutat de Tarragona està sent afortunada amb el sorteig de l'ONCE, ja que a banda dels dos premis repartits per Manuel Jesús Castro, altres dos premis van deixar milers d'euros a la capital. Així, el passat mes de novembre es van repartir 350.000 euros amb el 'Cupó Diari', mentre que el mes de gener 'El Cuponazo' va premiar amb 100.000 euros un únic encertant.

A la demarcació de Tarragona, l'ONCE presta serveis personalitzats a 795 afiliats i afiliades, alhora que compta amb 174 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

En aquest sentit, l'ONCE comercialitza els seus tradicionals cupons a través d'una xarxa de 19.000 agents venedors a tot Espanya, 2.500 dels quals estan a Catalunya.