Foto de l'escenari del sorteig de la Loteria de Nadal.

Cauen a Tarragona 120 sèries d'un cinquè premi de la Loteria de Nadal: 7,2 MEUR

La sort ha tornat a esquitxar Tarragona amb més de 7 milions d'euros repartits

Tarragona ha tornat a estar de sort a la Loteria de Nadal del 2022. Concretament s'han venut 120 sèries d'un dels cinquens premis, amb el número 38.454. La sort ha caigut al Bloc Sant Joan de Tarragona ciutat, a l'administració número 19 del barri de Sant Pere i Sant Pau.

Es tracta del quart cinquè premi i s'ha venut parcialment a la ciutat de Tarragona. El número ha sortit a les 11.58 hores.

El premi ha deixat una pluja de milions d'euros a Tarragona, i és que les 120 sèries venudes es corresponen a una suma total de 7,2 milions d'euros. La demarcació de Tarragona ha passat en els últims anys de ser una de les menys agraciades pel sorteig nadalenc, a guanyar grans premis com els dos anys consecutius en què la Grossa de Nadal es va repartir a Reus.

Així doncs, la sort ha tornat a deixar la seva empremta i amb força.

Cal destacar que aquest està dotat amb 60.000 euros a la sèrie i 6.000 al dècim. Més enllà de Catalunya, se n'han venut 30 sèries a Nava (Astúries), 20 a Santurtzi (Biscaia), dues a Madrid i una a Portugalete (Biscaia), Santander, San Sebastià, Las Rozas, Fuengirola, Manises, Arroyo de la Encomienda (Valladolid) i Saragossa.

La Grossa passa de llarg de Tarragona, però esquitxa Barcelona

Així mateix, la grossa de Nadal, el 05490, ha venut cinc sèries a Barberà del Vallès (Vallès Occidental), tres dècims Barcelona i Platja d'Aro (Baix Empordà), un dècim a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), un altre a Rubí (Vallès Occidental) i un altre a Sant Vicenç de Castellet (Bages).

Ha passat de llarg del Camp de Tarragona i la venda principal s'ha fet a Corunya i Fonsagrada (Lugo), amb 45 sèries a cada localitat; i 41 més a Moreda de Aller (Astúries).

També s'han venut 15 sèries a Roquetas de Mar (Almeria), 10 a Madrid, 3 a Columbrianos (Lleó), una i un dècim a Bilbao i una més a Torrevella (Alacant), Castelló de la Plana (Castelló), Las Rozas (Madrid), Madrid i Sevilla. Està dotat amb 4 milions la sèrie i 400.000 per dècim. S'ha cantat a les 11.21.

D'altra banda, el segon premi, el 04074, s'ha venut a Puigcerdà i a Olot.