El punt de venda de l'ONCE a l'avinguda Catalunya de Tarragona

El Cupó Diari de l'ONCE reparteix 35.000 euros a Tarragona

S'ha venut una butlleta al quiosc de l'avinguda Catalunya

El sorteig del Cupó Diari de l'ONCE d'aquest dimecres ha portat la sort a Tarragona. L'organització ha repartit 35.000 euros en vendre un cupó electrònic per TPV a la capital del Tarragonès.

Segons ha informat l'ONCE, l'agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, Francisco Durán, és qui ha portat la sort a Tarragona. En concret, ho ha fet des del quiosc de l'ONCE ubicat al número 26 de l'avinguda Catalunya. 

Francisco, persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV, premiat amb 35.000 euros. En aquest format, el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. 

La direcció de l'ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 778 afiliats i afiliades i compta amb 167 agents venedors dels productes de joc de l'organització. 

34 milions en premis a Catalunya

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya,  que integren la seva xarxa de vendes.