El talent de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona es llueix aquesta setmana als Premis Taronja

L’imitador i col·laborador televisiu, Oriol Cruz, presentarà l’acte que està obert a tothom i que es durà a terme a les set de la tarda

Tornen per desena vegada els Premis Taronja que organitza l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. Aquests premis serveixen per reconèixer els millors treballas finals dels alumnes que han passat per aquesta escola. En total hi ha set categories, una per cada un dels cicles formatius de Grau Superior que s'imparteixen en aquest centre. La gala se celebrarà el pròxim dijous, 24 de gener, i la presentarà l'imitador i col·laborador televisiu i radiofònic, Oriol Cruz a l'Escola de Tarragona.

Premis Taronja

En total es repartiran set premis, un per cada cicle formatiu que s'imparteixen: Arts aplicades al mur, il·lustració, fotografia, joieria artística, gràfica publicitària, animació i gràfica interactiva.  Es donaran els premis als millors treballs de fi de Grau del curs 2017-2018.  L'acte, segons la Diputació de Tarragona, serveix per reconèixer el talent dels estudiants dels diferents estudis.

  

  

El lliurament dels premis es farà aquest dijous, 24 de gener, a les set de la tarda a l'Espai Piscina de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, que es troba a la carretera de Valls. L'acte estarà presentat per Oriol Cruz, reconegut per les seves imitacions i col·laboracions televisives i radiofòniques, entre elles, la seva participació en el programa El Polònia de TV3. També participaran en l'acte el grup de música Casiotones Brothers.

  

  

L'accés és obert a tothom i l'entrada és gratuïta. Aquell mateix dia s'inaugurarà una exposició amb el recull dels treballs premiats i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2017-2018.

Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació ofereix una varietat única de cicles formatius en temes relacions amb l'art i les noves tecnologies. Precisament la Diputació reformarà aquest 2019 l'edifici que acull l'Escola. És la primera acció important que es practica a aquest edifici d'ençà que va ser construït el 1976.

  

  

Les obres començaran el 2019 i les actuacions es realitzaran a la planta baixa i primera planta de l'edifici. La reforma compta amb un pressupost de mig milió d'euros. I s'ha decidit dur a terme per la mancança d'espai sorgida els darrers anys i pels problemes que pateix la construcció.

També et pot interessar:

Més premis i nova data pel IV Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet

Noies tarragonines s’obren pas en el món de la creació de videojocs

L'exposició 'Vidal i Barraquer: diàleg i coherència', fins al 17 de febrer a Tarragona