judici

Un home, condemnat a presó per robar unes hamburgueses a punta de navalla a Tarragona

L'Audiència Provincial ha condemnat un ciutadà a 18 mesos de presó per amenaçar un altre home amb una arma blanca el passat 31 de març de 2017

Un home ha estat condemnat a 18 mesos de presó per haver amenaçat un altre amb una navalla perquè li donés les seves hamburgueses. Els fets van tenir lloc a Tarragona el passat 31 de març de 2017, i ara l'Audiència de Tarragona s'ha pronunciat al respecte. El condemnat va acostar-se a l'home de matinada i va dir-li que li donés una bossa d'hamburgueses. Aquest s'hi va negar i, en aquell moment, l'individu va treure-li un ganivet amb una fulla de vuit centímetres. 

A presó per robar unes hamburgueses a punta de navalla a Tarragona

Un home que es trobava de matinada al centre de la ciutat amb unes hamburgueses a la mà va ser atacat per un individu a cop de navalla que li reclamava les hamburgueses. Segons avança el 'Diari de Tarragona', els fets van tenir lloc el 31 de març de 2017 i, ara, l'Audiència Provincial ha condemnat l'atacant a 18 mesos de presó. 

La víctima es trobava en un banc del carrer Pere Martell amb Ramón y Cajal mentre esperava la seva xicota. Aleshores, l'individu es va acostar i li va demanar la bossa amb les hamburgueses. L'home s'hi va negar i l'agressor va respondre mostrant una gran navalla. L'home li va entregar les hamburgueses i el lladre va marxar. 

Torna al lloc dels fets per robar-li el mòbil

Poca estona després l'atacant va tornar al lloc i va llençar les hamburgueses a la cara de la víctima. El producte va caure a terra i l'agressor va dir-li, ganivet en mà, que les agafés. En aquell moment, va intentar robar el telèfon mòbil de l'home. No ho va aconseguir, va caure a terra i es va trencar la pantalla. 

La víctima va accedir a recollir el menjar i, quan el lladre es va despistar, el va colpejar amb un cop de puny a  la cara i li va robar el ganivet. Tots dos van caure a terra, moment en què va arribar la Guàrdia Urbana i va detenir al condemnat. L'home es trobava sota els efectes de l'alcohol. 

També et pot interessar: